Omat työni

Kuvaan työkseni niin asiakkaille kuin yrityksillekin, mutta kuvaan myös paljon omaksi iloksi omia projekteja. Kuvaan paljon luonnossa sekä ihmisiä. Vaikka asiakaspainoitteinen kuvaaminen on myös itsensä ilmaisua, on mukava välillä päästä täysin totetuttamaan omia visioita.

Kuvaan paljon ystäviäni, harvemmin käytän omissa kuvauksissani kouluttautuneita malleja, vaikka en sitäkään sulkisi pois. Saatan myös kysyä vieraita ihmisiä malliksi, ihmisiltä jotka tulevat kadulla vastaan, jos näen mielenkiintoiset kasvot, vahvan persoonan.

Eräs opettajani kerran sanoi minusta hyvin: "Jokaisessa kuvassa olet sinä itse". Mielestäni myös jokainen kuva jonka otan, on heijastettava minua itseäni, ne on minun näköisiäni ja kertovat ajatusmaailmastani.

Etsin kauneutta ja herkyyttä asioista joita näen tai koen. Mielestäni näitä asioita ei voi koskaan tuoda esille liikaa. Myös ns. negatiiviset ja itseä pelottavat asiat kiehtovat sekä yhteiskunnalliset epäkohdat.

Ensi keväänä ( 2016 ) olisi tarkoitus aloittaa pidempi valokuvausprojekti jossa haluan tuoda esille ihmisen yhteyden luontoon, sen puutteen, sekä luonnon kauneuden.

 

" A picture is a poem without words " - Horace