kameran takana

 

Annika Liinanki Photography

Puh/ +358406628398

Y-tunnus 2559139-6

Viitasaari/ Helsinki

 

I also serve in english, contact: annikalphotography@gmail.com

Jag betjänar också på svenska, kontakta: annikalphotography@gmail.com

 

Hei, olen Annika Liinanki, 29-vuotias valokuvaaja Helsingistä!

Haluan taltioida kuviksi ne ainutlaatuiset hetket  jotka menevät ohitse niin nopeasti elämässä.

Pidän luonnollisuudesta kuvissani ja yksinkertaisuudesta tyylissäni. En pidä kuvien rakentamisesta, en photoshopista, en lisävaloista tai tarvikkeista. Minä, kamera ja kuvauskohde, se on minun juttuni. Haluan ikuistaa tunteita tunteella.

Perustin Annika Liinanki Photography n 2013 kesällä ja siitä asti työskennellyt täysipäiväisenä yrittäjänä. Kovin kauaa ei ole kamera kaulaani koristanut, sillä kiinnostuin valokuvauksesta vuonna 2011 jolloin aloin kuljettaa pientä pokkariani mukana. Luontokuvauksen kautta muotokuvaajaksi.

Kuvaan mm. häitä, lapsi-ja perhekuvia, odotusajankuvia, valmistujaiskuvia, lemmikkikuvia ja rippikuvia sekä teen freelancerin hommia muutamalle lehdelle. Kuvaan myös yrityksille yrityskuvia mm.kotisivuja, tuotekuvia sekä henkilöstökuvia.

Kuvaan pääasiassa pääkaupunkiseudulla ja Keski-Suomessa, mutta kuvaan myös tilauksesta ympäri Suomea sekä ulkomailla. 

Minuun saat parhaiten yhteyden s.postitse: annikalphotography@gmail.com ja puhelimitse puh. 0406628398 arkisin klo 10-17 välillä. Olen kuitenkin usein kuvauksissa, joten jos en heti vastaa, jätä vastaajaan viestiin nimesi ja puhelinnumerosi, niin palaan heti kun vapaudun.

Olisi kiva kuvata myös sinun kanssasi! 

 

Palautetta asiakkailta:

" Saatiin kyllä mielettömia kuvia ja olet todella ammattitaitoinen kuvaaja. Ihanaa kun hääpäivästä jää näin ihanat muistot. Oli todella mukavaa työskennellä kanssasi, ja yhteydenpito oli helppoa. Ei voida muuta kuin suositella. Kiitos. :) "

" It was such fun as always to be at your studio for the pop-up. The girls are so happy! Cant wait for the pictures. Thanks love! "

" Käytät luonnonvaloa kauniisti ja herkästi + näet kuvattavan toiveet ja tyylin = ihania kuvia! :) "

"Otat kyllä aivan upeita kuvia, tykkään sun herkästä ja hennosta tyylistä"

" Nämä sinun kuvat ovat ihania! Näitä voi katsoa tunti tolkulla"

" Niin hyvä mieli vieläkin meidän häistä ja yksi suurimmista kiitoksista kuuluu ehdottomasti sinulle. Kiitos Annika, olet paras <3 "

" Kiitos tästä päivästä Annika, olet mahtava kuvaaja <3 "

" Tänään tipahti postilaatikoon hääkuvia! Kuvista näkee ja kokee kaiken sen mitä itseltä jäi huomaamatta. Niistä aistii myös lämmön, tunnelman ja jännityksen mikä meillä oli. Kiitos Annika päivästä jonka ikuistit meille. Kiitos siitä antautumisesta ja heittäytymisestä. Olet todellakin ammattilainen."

" Kiitos kuvaajalle upeista kuvista! Kuvista välittyy "kasvu" ja aito tunnelma."