Kuva: Petra Veikkola

Kuva: Petra Veikkola

Hei olen annika

Kiva että olet löytänyt tiesi sivuilleni!

Tarjoan valokuvaus palveluita sekä visuaalista brändäystä yrityksille.

Valokuvaus vei sydämeni joitakin vuosia sitten kun nostin rinkan selkääni ja ajattelin että olisi mukava ikuistaa metsäretket kuviksi, muistoiksi vuosiksi eteenpäin. Sillä sitähän valokuvaus on, muistojen ikuistamista ja tallentamista.

Luontokuvaus vei mennessään ja se on edelleen iso osa tämän patikoijan elämää. Noin vuoden kuvailun jälkeen sain kunnian kuvata pientä yksivuotiasta ja siitä kiinnostukseni henkilökuvaukseen alkoi. Rakastan kuvata lapsia, heidän temmellyksiä, naurua, iloa ja ikuistaa ne ainutlaatuiset hetket kuviksi.

Valokuvaus muutti elämäni täysin. Sen jälkeen kun sain kameran käteeni olen nähnyt maailman ihan toisella tavalla. Kaikesta on tullut ihmeellistä ja ikuistamisen arvoista, kaikesta on tullut jotenkin enemmän!

Ihmisten kuvaaminen on erittäin mielenkiintoista. On ihana tavata uusia ihmisiä ja saada jokaisen oma uniikki persoona kuviin!

Olen saanut paljon palautetta siitä että kuvattavanani on helppo olla, ja siihen pyrinkin. Haluan että jokainen kuvaushetki on jokaisen oma, oman näköinen.

Olen kansvainvälisesti palkittu kuvaaja voitettuani Wedisson awardin 2016 sekä voitettuani International Portrait photo awardsin 2017. Muita tunnustuksia valokuvauksen saralla olen mm. voittanut NVK viikon kuvan ja siten ehdolla vuoden kuvaksi 2016. Best Wed yhteisössä sain kunniamaininnan hää-ja huomenlahjakuvistani.

 

Teen yhä enemmän myös yrityskuvauksia erilaisille brändeille. Olen huomannut pitäväni vaihtelevista projekteista ja siitä, että saan työskennellä niin laaja-alaisesti tällä alalla. 

----

 

Haluan antaa asiakkailleni kokonaisvaltaisen kokemuksen kuvattavana olemisena sekä tärkeän ja rakkaan muiston siitä.

Olen hyvin omistautunut työlleni ja minulle on tärkeää että asiakkaani on tyytyväinen lopputulokseen.

Olisi mahtavaa kuvata myös sinun kanssasi!


Photography is a form of time travel
-Neil Degrasse Dyson

Contact / Ota yhteyttä

 

Email: annikalphotography@gmail.com

Tel: +358406628398

Arkisin ma-pe klo 10-17

From Mon-Fri  10am-5pm

 

Olen usein kuvauksissa joten en pääse aina puhelimen äärelle. Parhaiten saat yhteyden sähköpostin tai alla olevan lomakkeen avulla. Kiitos!

I am often at a photoshoot so the best way to contact me is by email or with this form below! Thank you and hope to hear from you soon!

 

Nimi *
Nimi

Kiitos!