ODOTUSAJAN KUULUMISIA

Ihan pian häämöttää puoliväli!

Kävimme ennen joulua ns. ylimääräisessä ultrassa yksityisellä kun tiesimme että sukupuolen pitäisi jo näkyä. Vaikka sillä ei tosiaan ole väliä, ainoastaan sillä että pieni on terve ja kasvaa niin kuin pitää.

Nyt kuitenkin sukupuoli on selvillä, ja täytyy sanoa että se yllätti täysin, sillä olin veikannut, tai oikeastaan ihan varma toisesta sukupuolesta. Oli ihana nähdä vilkas tyyppi tälläkin kertaa ultrassa. Ja nyt kun liikkeetkin jo tuntuu, hän on todellakin hyvin liikkuvainen ja eläväinen pieni.

Ultran jälkeen innostuin hyvin nopeasti tekemään ensimmäisiä hankintoja, vaikka aika aikaista vielä onkin.

Olen muutenkin hyvin suunnitelmallinen ja tahdon suunnitella ja hoitaa asioita pitkällekin eteenpäin, joten sukupuolen tietäminen helpottaa hankintojen kanssa, varsinkin kun tuntuu, että niitä hankintoja on ihan hirveästi! Nyt olemmekin tutkineet ja tarkastelleet mitä oikeasti tarvitaan ja mitä ei. Mitä halutaan myydä, jotka kuitenkin saattaa jäädä käyttämättä.

Haluamme muutenkin pitää hankinnat ja elon hyvin minimalistisena, ja opettaa lapsellekin, ettei tavaran määrä ja sen yltäkylläisyydessä eläminen ole hyväksi tai tavoittelemisen aroista.

Paljon on vielä mietittävää miten tekisi tai toimisi, ja sitten tietysti on se suuri mahdollisuus, että kaikki mitä on ajatellut että tekisi tai asiat menisi, niin vauvan tultua muuttuukin ihan täysin, siihenkin koitamme valmistautua parhaimmalla tavalla .

Ihaninta on kyllä tuntea pienen liikkeet, potkut ja pienten nyrkkien sutina.

Seuraava ultraääni onkin reilun kahden viikon päästä, sitä odotellessa <3

Nyt alkuvuodelle onkin tullut reilu määrä kyselyitä odotusajan kuviin, ja niillä aloitankin työt 19.1 Helsingissä, kun parin vuoden takainen hääparini tulee minulle kuvattavaksi, en malta odottaa!

Ihanaa alkanutta vuotta kaikille sinne ruudun toiselle puolelle!

_MG_7854.jpg