Muuttumisleikki Viitasaarella

Viitasaarelainen Johanna Laakso, Kauneushoitola Pomander, ehdotti, että jos Viitasaaren yrittäjät järjestäisivät  muuttumisleikin jollekin onnekkaalle Viitasaarelaiselle! Johanna keräsi kokoon joukon ammattilaisia jotka voisivat olla suunnittelemassa ja toteuttamassa tätä kokonaisuutta! Meillä oli leimapassit joihin halukkaat osallistujat keräisivät jokaisen yrityksen leimoja, ja kun leimapassi olisi täynnä, tuli se palauttaa jonkun mukana olleen yritykselle takaisin. Viitasaaren Seutu arpoi lopuksi onnekkaan voittajan :)

Minun tehtävä olikin kuvata lopputulos ja järjestää voittajalle henkilökuvaus. Johanna-Kauneushoitola Pomander teki meikin, HiusStudio Elegian Tiina uudet hiukset, Mari-A suunnitteli vaatekokonaisuudet, Kenkälaurilan Taina valitisisi asuun sopivat kengät ja Kello -ja kulta Wiisarin Paula kokonaisuuteen sopivat korut!

Ajatuksena oli kuitenkin tehdä muutoksesta kyseisen henkilön oloinen ja näköinen. Sari on räväkkä persoona joten haluttiin pitää se mielessä muutosta suunniteltaessa. Kuvauspaikkaa mietin ja etsin pitkään. Viitasaaren keskusta on kovin pieni paikka, ei ole katuja tai kujia missä voisi kuvata "streetstyle" joten mielikuvitus sai tehdä töitä. Halusin myös etsiä kuvauspaikan niin, että siitä ei välttämättä heti huomaa että missä se on kuvattu tai että kuvaa katsoessa ihmiset voisivat nähdä paikan toisin! Kun näin Viitasaaren kaupungintalon mustan seinän ja graafiset portaat, olikin paikka siinä eikä loppujen lopuksi etsimiseen mennytkään niin kauaa aikaa! Oli kyllä mielenkiintoinen projekti näin kuvaajankin näkökulmasta! :)

Muutos oli onnistunut, voittaja Sari oli upea ja päivä oli erittäin antoisa! Tässä kuvasarja meidän projektista :)

Tämän päivän Wiitasanomista pääsette lukemaan päivästä ja projektista vähän tarkemmin! :)

Upea Sari, eikö totta! Kiitos vielä kaikille että sain olla mukana ja kiitos mukavasta projektista! Sarille vielä erityiskiitos, olit niin luonteva kameran edessä ja sinua oli ihana kuvata! - Annika

Annika LiinankiComment