Uudenlaiset rippikuvat?

Tänä kesänä minulla on tähän asti huomattavasti eniten rippikuvauksia kuin aikaisempina vuosina, nimittäin niitä on huimat yhdeksän kappaletta! Olen niin innoissani sillä kieltämättä, ihan lemppareihin kuuluu valmistujaiskuvien lisäksi nämä rippikuvaukset!

Tänä vuonna ei haluta perinteistä ruusukuvaa, eika niinkään tavanomaista potrettikuvaakaan! Sillä olen saanut aika erillaisia pyyntöjä verrattuna aikaisempiin vuosiin, ja niin mielelläni olen nämä haasteet ottanutkin vastaan!

Kuvasin viime sunnuntaina nuorta valokuvaajan alkua, vielä hyvin lahjakasta sellaista! Elina halusi hieman tummempaa kuvaa, ei niin valoisaa mitä normaalisti kuvaan eikä hän halunnut perinteistä " katso kameraan ja hymyile" kuvaa. Tässä muutama meidän kuvauksista.

Tulevana sunnuntaina minulla on edessä neljät rippikuvaukset, niitä odotan innolla.

Kiitos vielä Elina, nähdään pian! :)

Annika LiinankiComment