Beautiful boudoir

Boudoir -ja huomenlahjakuvaukset ovat nyt tulleet aiempaa enemmän naisten ja tulevien morsianten suosioon.

Halutaan ikuistaa kuvaksi oma itsensä, millainen olin alle kolmikymppisenä tai alle viisikymppisenä. Huomenlahja käsitteenä on myös yleistynyt Suomessa ja halutaan antaa puolisolle jotain muuta kuin se perinteinen rannekello.

Huomenlahjakuvauspyyntöjä onkin tullut kiitettävästi ja kalenteri alkaa niistä jo täyttyä. Kuvauksiin valmistaudutaan suunnittelemalla kokonaisuutta. Millaisia kuvia asiakas toivoo, ja lähdetään siitä rakentamaan värimaailmaa ja tunnelmaa. Mietitään yhdessä kuvauspaikkaa, vaatteet, tuleeko asusteita jne. Meikki ja hiukset kannattaa myös teetättää kuviin ammattilaisella, mutta ilmankin pärjää hyvin :) Työskentelen alan ammattilaisten kanssa ja minulla on ehdottaa sinulle sopivaa kampaajaa ja meikkaajaa.

Huomenlahja-boudoir kuvaus on kokonainen hemmottelupäivä naiselle. Varsinkin kun ollaan suunnitelltu koko paketti, hiuksineen ja meikkeineen. On ihana tulla laitetuksi ja koko päivä on varattu vain sinulle.

Kuvauksen jälkeen lähetän asiakkaalle valmiin paketin jonka sitten voi antaa esim. miehelle suoraan. Kauniin rasian jossa kuvia. Kuvista voi teetättää myös kalenterin tai muita kuvalahjoja!

Suosittelen tätä kuvausta kaikille naisille!

Kaikki naiset ovat kauniita, ota muisto itsellesi tai anna lahjaksi miehellesi tai naisellesi. Kaikki naiset lumoavat, ovat kauniita ja seksikkäitä.

Kuvaan kaikki kuvani hyvän maun mukaisesti enkä julkaise asiakkaan kuvia jos hän ei sitä itse halua. 

Lisää kuvia: www.annikaliinanki.com/boudoir

Ota yhteyttä niin suunnitellaan sinulle oma hemmotteluhetki! ( annikalphotography@gmail.com )