Kun kuvauslokaationa on asiakkaan koti

Saan jonkun verran kuvauspyyntöjä asiakkaan kotiin. Se onkin pienemmille lapsille mukava, kun on tuttu ympäristö missä kuvata.

Kotikuvauksessa on kuitenkin omat haasteensa. Kuten missä tahansa kuvauslokaatiossa on omansa. Pyydän yleensä asiakasta lähettämään etukäteen muutamia kuvia kodista, ihan kännykkäkuvat ovat hyvät. Näin osaan jo etukäteen suunnitella kuvausta.

Tässä tapauksessa ja tässä kodissa kuvaukseni ei ollut ensimmäinen. Olen saanut kunnian kuvata tämän perheen lapsia ja koko poppoota jo useampaan kertaan. 

Tämä neiti täyttää pian yksi vuotta, joten pitäähän se ikä ikuistaa kuviksi :) Halusin ottaa kuvia ja näyttää mitä tapahtuu ns. behind the scenes. Lapsi menee piiloon kuvaajaa, lapsi haluaakin ottaa pienet torkut kuvausten välissä, " ei se haittaa, kuvatakaa vaan, minä otan tässä pienet päiväunet " 

Olen huomannut, että lasten kuvaaminen on yksi mieluisimpia kuvauksia. Sitä tulee aina niin hyvälle tuulelle kun saa tehdä töitä pienten ihmisten kanssa. :)

Kuvauksen päätteeksi on kiva hetkeksi istahtaa ja katsella otettuja kuvia. Enkä myöskään kieltäytynyt tarjottavasta pääsiäiskakusta ;)

Kiitos Nina ja Pauli, olen kiitollinen siitä että saan kuvata juuri teille :) Ja paljon onnea Nella neidille joka täyttää 1 vuotta :)

Annika LiinankiComment