My first but not my last wedding

Kuvasin ensimmäiset hääni 2013 ja samana kesänä toiset. Muistan kuinka jännittynyt olin, ja kuinka paljon pelkäsin! Pelkäsin kompastuvani, tai että en saa kaikkea kuvattua tai että kamera tilttaa yms. Kaikki meni kuitenkin hyvin. Vieläkin jokaiset häät kuitenkin jännittää hieman, mutta muutaman vuoden aikana on oppinut paljon. On varakamerat, hääsopimukset, tietää miten suunnilleen hääpäivät etenevät ja tutustun hääpareihin hyvin ennen heidän tärkeintä päiväänsä :)

Toisin sanoen, hääkuvaus on vienyt täysin mennessään! Ne hetket kun morisan astuu käytävää pitkin alttarille, kun he sanovat toisilleen tahdon, itken aina! Kun vuoden aikana on hääparin kanssa lähes koko ajan tekemisissä, ja heihin samalla tutustuu, kun hetki on siinä, liikutun tietenkin minäkin.

Olen onneksi siinä onnellisessa asemassa, että häitä minulta varataankin jo vuoden etukäteen, joskus jopa kahden. Sain olla tänä vuonna ehdolla vielä vuoden hääyrittäjäksi, mikä oli minulle suurin kunnia. Sitä en voi sanoin kuvailla mitä se minulle merkitsi!

Aina kuitenkin voi oppia uutta, ja haluankin tällä alalla kehittyä kovasti! Haluan että asiakkaat ovat 100% tyytyväisiä ja teen aina parhaani. Varisinkin kun menin itse naimisiin viime vuoden 2015 toukokuussa, tuli hääkuvaamisesta minulle entistä tärkeämpää kun huomasi vielä omalta kohdalta, miten merkityksellistä on taltioida ne pienetkin hetket.

Nyt kun 2016 vuoden kesä alkaa olla täynnä, en voi kuin nöyrästi kiittää ja kumartaa. 

Kiitos kaikille hääpareille ketkä olette antaneet minun taltioida teidän tärkeän päivän <3

Näihin ajatuksiin ja tunnelmiin odotan suuresti ensimmäisiä 2016 häitä!

Ihaninta uutta vuotta 2016 kaikille!

Annika LiinankiComment