Juhannushäät! Henna & Pyry 19.06-15

Tänä kesänä kuvasin ensimäisen kerran juhannushäät Viitasaarella. Hennan ja Pyryn päivä olikin taikaa täynnä. Näistä häistä pääsette lukemaan myös lisää lokakuun Häät-lehden numerosta! Lehdessä esitellään 5 eri tyyppiset häät jossa Hennan ja Pyryn päivä on myös mukana.

Juhannus oli hyvin sateinen, niin kuin moni varmasti vielä muistaa. Vihkiminen tällä parilla tapahtui ulkona, joten jännitimme loppuun saakka, miten sään kanssa käy. Tämä morsian oli kuitenkin jo päättänyt, että vihkiminen tapahtuu ulkona, satoi tai paistoi. 

Kuitenkin kun hääpari käveli kohti rantaa, sade loppui ja aurinko tuli esiin, juhannuksen taikaa.

Tässä muutama otos päivästä, lisää tosiaan lokakuun Häät-lehden numerosta :)

Onnea vielä kertaalleen Henna ja Pyry, sekä onnea perheenlisäyksestä <3

HäätAnnika LiinankiComment