Uudet työtilat, uudet tuulet!

Eilen sain uusien työtilojen avaimet! Uudet työtilat sijaitsevat Helsingissä, vanhan konepajan alueella. Huii miten jännää :) Samantien tässä aloin suunnitella sisustusta uusiin tiloihin. Haluaisin jotain hempeää jossa ripaus särmikästä mustaa raffiin tehdasmaiseen studiooni. 

Ihanaa alkaa kuvaamaan myös studiossa. Tähän asti kun olen kuvannut ulkona ja erilaisissa sisätiloissa, on kiva saada myös mahdollisuus studiokuvaamiseen ja olen niin iloinen että tilat löytyvät näinkin nopeasti :)

Studiotilassa on vielä paljon tekemistä, mutta toiveena olisi saada ovet auki viimeistään tammikuun alussa. 

Nyt jatkan tilojen suunnittelua! Mukavaa loppuviikkoa :)

ostoslista.jpg

Kaikki tuotekuvat Ikean sivustolta www.ikea.fi Kello on Kodin ykkösestä www.kodin1.com

Annika LiinankiComment