My love for photography

 

I lost my heart to Photography 2011 when I lifted my backpack on my shoulders and went to one of our hiking adventures in the middle of Finland.

After I got the camera in my hands I saw the world quite differently. You could see the smallest things in nature, and everything became worthy of capturing, everything became somehow more!

Annika

 
20190820-9Q9A8718.jpg

Minut valittiin My Wed yhteisöön mukaan vuoden 2019 alussa. www.mywed.com

logo_black.png
 

Kuka olen

 

Valokuvaus vei sydämeni joitakin vuosia sitten, kun nostin rinkan selkääni ja lähdin yhdelle meidän vaellusmatkoista. Tällä kertaa lisävarusteena kamera.

Huomasin heti, että luontoa tuli tutkittua ja katsottua paljon tarkemmin, kaikesta tuli jotenkin enemmän, jopa ihmeellisempää! Valokuvausurani alkoi siis luontokuvauksesta.

Pian kuitenkin sain jo pyyntöjä lähisukulaisilta sekä ystäviltä kuvata myös heitä ja heidän perheitä, ja siitä innostukseni ihmisten kuvaamiseen alkoi!

Yritykseni on minulle kuin lapsi. Siitä haluaa pitää niin hyvää huolta kuin mahdollista. Sitä haluaa, että se kasvaa ja voi hyvin.

Olen myös voittanut urallani palkintoja sekä saanut kunniamainintoja mm. hää- ja huomenlahjakuvistani Bestwed yhteisössä. Lapsikuvillani olen voittanut mm. Portrait photoawardsin 2017 ja hääkuvilla olen voittanu kansainvälisessä kisassa WEDISSON Awards 2016 ja 2017

Töitäni ja haastattelujani olet saattanut nähdä myös Pohjosmaiden suurimmassa Häät ja Juhla lehdessä vuosina 2017, 2018 ja 2019

Olen työskennellyt erilaisten yritysten kanssa kuten; Bypias, Familon Oy, FMAM, BoysnBros, Lumoan Oy, Adidas Suomi, Flow Cosmetics, Pikkuvanilja, New Balance Suomi, Cluse Finland, Zio Shoes, HiusStudio Elegia, Reaktion Ravitsemusneuvonta, Dynaom Movement, Nudge Oy, Raiski Oy, Change Suomi ja monien muiden kanssa.

Olen kiitollinen kaikille asiakkailleni, sillä muuten en voisi tehdä juuri tätä mitä rakastan.

 
subscribe-envelope.png

Tilaa uutiskirje, niin saat tarjoukset ja kuvaus kuulumiset ensimmäisenä!


Sign up to my newsletter
for special offers, updates & more!

 

Asiakaspalautteet

Stay
Connected
facebook           instagram           twitter           pinterest

Q & A

 
Yleisimmät kysymykset
 
Vastaus
 

Miten tulisi valmistautua kuvaukseen?

 

Laitan yleensä kunkin kategorian mukaan ohjeistukset joko meilitse tai sovitaan suunnittelupalaveri jossa käymme kuvauksiin liittyvät asiat läpi kuten esim. Vaatetus, kuvauksen kesto, kuvauspaikka jne.

 

Onko koskaan käynyt niin ettet ole saanut esim. lapsesta kuvaa jos lapsella on ollut huono päivä?

 

Ei ole koskaan käynyt :) Kerran oli lapsi joka pelkäsi paljon kameraa, ja silti saimme yhden hymykuvan ja kuvia joissa lapsi leikkii.

Jos sattuisi käymään niin ettei kuvia vaikka saataisi, niin sitten varaisimme uuden ajan. Mutta lasten kanssa kun on kärsivällinen ja menee lasten ehdoilla niin hyvä tulee.

 

Mitä jos ei ole koskaan ollut kuvattavana?

 

Sillä ei ole merkitystä :) Koitan tehdä kuvauksesta mahdollisimman rennon ja asiakkaan mukaisen tapahtuman. Ohjaan kuvattavia ja neuvon jos on tarpeen. Yleensä yleisin palaute on ollut, että eihän se ollutkaan vaikeaa tai että olipas mukavaa, vaikka alkuun olikin jännittänyt.